10 Ιανουαρίου 2013 Αναλυτικά οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τον Κ. Λεφάκη

Ζωδιακές προβλέψεις από τον Κ. Λεφάκη

Μετά από όλα αυτά που μεσολάβησαν τα προηγούμενα χρόνια, το 2013 θεωρείται το χρονικό πέρασμα στην διάρκεια του οποίου, θα γίνουν όλες οι ζυμώσεις και οι συγχωνεύσεις, οι ανασυγκροτήσεις και οι αλλαγές, οι ενστάσεις και οι παραιτήσεις, η εγκατάλειψη της προσπάθειας αλλά και η ενίσχυση της άμυνας.

Όλα αυτά θα περάσουν διάφορα στάδια μέσα στους σεληνιακούς κύκλους, σε δώδεκα φάσεις κατά την διαδρομή αυτής της περίεργης χρονιάς. Την χρονιά αυτή την χαρακτηρίζω περίοδο πρωτοβουλίας ακόμα και αν αυτή έχει ένα χαρακτήρα επαναστατικό ή και σε ορισμένες περιπτώσεις "αυτοκτονικό". Όπως έχουμε πει και στις ετήσιες προβλέψεις μας, ο Κρόνος στο Σκορπιό, τη χρονιά αυτή αλλά και την επομένη, θα κρίνει το βαθμό της ψυχικής και της βιολογικής αντοχής όλων των ανθρώπων πάνω στον πλανήτη που κατοικούμε.


ΚΡΙΟΣ
Προσπαθήστε να είστε περισσότερο σταθεροί και "ξεκαθαρισμένοι" στις απόψεις σας και οργανώστε τον χρόνο σας χωρίς να κατατρίβεστε σε εξόδους ή παρέες που δεν είναι επωφελείς ψυχικά ή επαγγελματικά αυτό τον καιρό. Επιδιώξτε μια εσωτερική ηρεμία και μην αμφιταλαντεύεστε όταν πρόκειται να επιδιώξετε κάτι, ταλαιπωρώντας τον εαυτό σας. Στον επαγγελματικό τομέα κινηθείτε δραστήρια γιατί από αυτή την εβδομάδα αρχίζουν οι πιο σοβαρές προοπτικές σας για κάτι καλύτερο. Οικονομικά τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει άσχημα, αλλά ούτε και τόσο καλά ώστε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Την τετάρτη και την πέμπτη θέματα προσωπικά και οικογενειακά θα σας αγχώσουν, την Παρασκευή θα πιεστείτε στην εργασία σας, διατηρήστε βασικές ισορροπίες. Περισσότερο πιεστικές παρουσιάζονται οι σχέσεις σας με τους άλλους το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα νιώσετε ανησυχία, καθώς αιφνίδια γεγονότα θα σας ταλαιπωρήσουν και θα σας υποχρεώσουν να αλλάξετε τα προγράμματα που είχατε καταστρώσει

ΤΑΥΡΟΣ

Την περίοδο αυτή μπορείτε να διευρύνετε την κοινωνική σας δραστηριότητα και να αξιολογήσετε σωστότερα τις γνωριμίες σας. Ακόμη, μην διστάσετε να ζητήσετε την αναγνώριση σας, υλική ή ηθική στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Είναι γεγονός ότι αυτές τις μέρες, όλοι είναι πρόθυμοι να ασχοληθούν μαζί σας και εσείς θα πρέπει να φροντίσετε, ώστε η εντύπωση να είναι αυτή που θέλετε. Μια πρόσφατη γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πραγματικά ικανοποιητικό. Τη Τετάρτη και την Πέμπτη το στενό περιβάλλον θα σας ταλαιπωρήσει συναισθηματικά, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο οι εξελίξεις στην εργασία σας θα σας πιέσουν, προκειμένου να πάρετε μια απόφαση ή μια θέση για την οποία όμως ακόμα δεν είστε βέβαιοι. Την Κυριακή θα ξεκουραστείτε και θα περάσετε ευχάριστα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη η επιρροή σας στον περιβάλλοντα χώρο σας αυξάνει, μαζί όμως με αυτή,και η έκθεση σε ορατούς ή και σε αθέατους κινδύνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η υπερένταση εξακολουθεί να είναι κάτι χαρακτηριστικό στη ζωή σας και ομολογουμένως πρέπει να νιώθετε εξοντωμένοι, άλλοι ψυχικά και άλλοι σωματικά. Στον αισθηματικό τομέα ο αναβρασμός συνεχίζει να υπάρχει και να κάνει τη ζωή σας δύσκολη. Επαγγελματικά, χωρίς να πηγαίνει τίποτα άσχημα, η ατμόσφαιρα παραμένει ηλεκτρισμένη. Φροντίστε να μην κάνετε λάθη στην εργασία σας ή στη συμπεριφορά σας και μη βιαστείτε να επιβάλλετε ή να ζητήσετε τις αλλαγές που θεωρείτε αυτή τη στιγμή αναγκαίες. Την τετάρτη και την Πέμπτη τονισμένη παραμένει η ανησυχία και η νευρικότητά σας, την Παρασκευή και το Σάββατο δεν αλλάζουν τα πράγματα και καλό θα είναι να αποφύγετε συγκρούσεις, διαφωνίες και παρεξηγήσεις τόσο σε επίπεδο κοινωνικό, όσο και σε συναισθηματικό. Την Κυριακή αφιερώστε την στους δικούς σας ανθρώπους, η Δευτέρα και η Τρίτη είναι κατάλληλες για την προώθηση των επιδιώξεων σας, αρκεί να αξιοποιήσετε την αντοχή και την υπομονή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν σκεφτείτε λιγάκι φιλοσοφικά, θα συνειδητοποιήσετε ότι κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς την ωριμότητα, που για πολλούς από εσάς, μέσα στις αντιξοότητες των τελευταίων ημερών, δεν έγινε αντιληπτό. Την περίοδο αυτή είναι καιρός που θα πρέπει να δείτε καθαρά την πραγματικότητα και να καταλάβετε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχετε άγχος και εκνευρισμό για τίποτα. Στα επαγγελματικά σας όλα συνεχίζονται με τον ίδιο ρυθμό. Οικονομικά, σε γενικές γραμμές, δεν θα πρέπει να έχετε παράπονο, ενώ αισθηματικά χρειάζεται λίγο ακόμη υπομονή. Την Τετάρτη και την Πέμπτη οπλιστείτε με υπομονή και καλλιεργείστε εναλλακτικές, καθώς εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και έκτακτα περιστατικά στο περιβάλλον σας, οδηγούν σε ένα προσωρινό αδιέξοδο. Η Παρασκευή είναι ενδιαφέρουσα μέρα με ευχάριστες εντυπώσεις που δίνει το περιβάλλον και το Σαββατοκύριακο έχετε ευκαιρίες να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Τη Δευτέρα και την Τρίτη φανείτε προσεκτικοί στην οικονομική σας διαχείριση.

ΛΕΩΝ
Το διάστημα αυτό ευνοούνται κάθε είδους συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις σχετικές με σπουδές, νομικά και επαγγελματικά θέματα. Παρά τις δυσκολίες που ακόμη είναι φανερό ότι υπάρχουν, μπορούν όλα να προχωρήσουν αν δείξετε επιμονή και δεν είστε άκαμπτοι στις απαιτήσεις ή αντιρρήσεις των άλλων. Αισθηματικά, χρειάζεται ακόμη λίγος καιρός για να αλλάξει κάτι σημαντικά προς το καλύτερο. Προς το παρόν, δεχθείτε την κατάσταση όπως είναι και μην εξωθείτε τυχόν διαφορές σε ακρότητες που δεν είναι εύκολο να γεφυρωθούν. Άλλωστε, είναι πια φανερό ότι πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή σας και ότι τώρα αντιμετωπίζετε το κάθε τι με περισσότερο ρεαλισμό. Την Τετάρτη και την Πέμπτη κοινωνικής ή αισθηματικής φύσεως προβλήματα φαίνεται να κυριαρχούν στο προσκήνιο. Την Παρασκευή προσέξτε πως θα αντιμετωπίσετε κάποια σχόλια για τρίτους, αποφεύγοντας την εμπλοκή σας σε αυτά. Το Σαββατοκύριακο η αποκάλυψη μιας αλήθειας ή η εξομολόγηση ενός ανθρώπου, θα επηρεάσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Τη Δευτέρα και την Τρίτη υπάρχει μια εξέλιξη στην εργασία σας, οδηγώντας σας σε αναθεωρήσεις σκέψεων και θέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρκετά σημαντική είναι αυτή ή περίοδος για τούς περισσότερους από σάς και ειδικότερα στον αισθηματικό τομέα. Σημαντικές είναι οι επαγγελματικές σας προοπτικές. Μπορείτε, αν δεν εργάζεστε να επιδιώξετε τώρα να τακτοποιήσετε αυτό το θέμα και όσοι ήδη εργάζεστε να φροντίσετε για μία γενική βελτίωσή συνθηκών. Οικονομικά, αρχίζει να φέγγει. Ίσως τελειώνοντας αυτό το διάστημα να ανακουφισθείτε από το βάρος πολλών υποχρεώσεων, καθώς ένα θέμα χρέους ή ένα περιουσιακό πρόβλημα, αρχίζει να τακτοποιείται. Μην αφήνετε πάντως εκκρεμότητες αν θέλετε να νοιώσετε γρήγορα "τα χέρια σας λυμένα". Σημαντική αλλά παράλληλα κουραστική προβλέπεται η Τετάρτη και η Πέμπτη για τα επαγγελματικά σας. Την Παρασκευή φανείτε πιο διαλλακτικοί σε διαφωνίες που θα προκύψουν με συνεργάτες σας. Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται κουραστικό για εσάς, καθώς η εξέλιξη κάποιων καταστάσεων είναι δύσκολη για το χαρακτήρα σας και ασύμφορη για τις επιδιώξεις σας. Τη Δευτέρα και την Τρίτη φαίνεται να εξανεμίζεται όχι μόνο το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας, αλλά και το ρεζερβουάρ των συναισθημάτων σας.

ΖΥΓΟΣ
Βρίσκεστε σε μια αρκετά καλή περίοδο, καθώς το ηθικό σας και η δραστηριότητά σας βρίσκονται σε ανανέωση. Η οικονομική σας βελτίωση είναι κάτι πού αρχίζει να φαίνεται. Αυτό πού μένει είναι να βοηθήσετε και εσείς να γίνει πιο σταθερή, περιορίζοντας περιττά έξοδα και κάνοντας έναν σωστό και συντηρητικό χειρισμό. Στον επαγγελματικό τομέα επίσης τίποτα δεν πηγαίνει άσχημα. Η δημιουργικότητα σας είναι μεγάλη και οι ιδέες σας πολύ εύστοχες. Κινηθείτε για τις επιδιώξεις σας και χρησιμοποιήστε την έμφυτη κοινωνικότητά σας για να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες ή τους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στις προσπάθειές σας. Μια έκτακτη οικονομική κατανάλωση προβλέπεται Την Τετάρτη και την Πέμπτη ενδιαφέρουσες εξελίξεις υπάρχουν στις σχέσεις σας, που θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε. Την Παρασκευή και το Σάββατο μην αναλαμβάνετε ευθύνες αν δεν μπορείτε να τις διεκπεραιώσετε. Την Κυριακή προσωπικά ή οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, τη Δευτέρα και την Τρίτη θα υπάρξουν μικρές δυσκολίες στην εργασία, οι οποίες όμως μπορούν να ξεπεραστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρόλο που όλα φαίνονται να παίρνουν μία τροπή προς το καλύτερο, δεν έχετε ακόμη λόγους να είστε τελείως ευχαριστημένοι από τον εαυτό σας και τους άλλους. Στον αισθηματικό τομέα ειδήσεις ή γεγονότα θα σας αναστατώσουν λιγάκι, όμως προσπαθήστε να μην κάνετε τίποτα σημαντικό σαν ενέργεια ή απόφαση. Οικονομικά, μπορούν πολλά να διορθωθούν. Είναι γεγονός ότι ακόμη επικρατεί μία ασάφεια και οι υποχρεώσεις σας δεν είναι λίγες. Μ' ένα σιδερένιο πρόγραμμα που σαν καλοί Σκορπιοί μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε, όλα μπορούν να πάρουν μία πολύ καλή σειρά. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι αρκετά τυχερές μέρες για τις επιδιώξεις σας και για τα αποτελέσματα που θέλετε να έχετε. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα μπορέσετε να βρεθείτε με εκείνους που θέλετε για να ταχτοποιήσετε μια συνεργασία ή μια συμφωνία, την Κυριακή θα καταπιαστείτε με πράγματα που σας αρέσουν, τη Δευτέρα και την Τρίτη υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και ελέγχετε την διαχείριση των χρημάτων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλή κίνηση και δραστηριότητα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η δε δημιουργικότητά σας είναι σε πολύ καλή φόρμα κι έτσι έχετε κάθε προϋπόθεση για να φθάσετε πιο κοντά στους στόχους σας. Οι οικονομικές προϋποθέσεις παρόλο που είναι αρκετά βελτιωμένες δεν είναι ακόμη οι ιδανικές, δηλαδή αυτές που θα σας επέτρεπαν να προχωρήσετε χωρίς κανένα πρόβλημα στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αισθηματικά, ή κατάσταση εξακολουθεί να είναι κάπως συγκεχυμένη. Η γοητεία σας στο άλλο φύλο είναι αρκετά μεγάλη και οι αισθηματικές προσφορές πολλές, αλλά αυτό που σας ενδιαφέρει δεν φαίνεται να έχει τις προϋποθέσεις που θα θέλατε για να μείνετε ικανοποιημένοι. Την Τετάρτη και την Πέμπτη η ένταση θα σας επηρεάσει διατηρώντας την ασάφεια μέσα σας, την Παρασκευή και το Σάββατο ευνοείστε σε ταξίδια και μετακινήσεις, την Κυριακή η διάθεσή σας βελτιώνεται και οι επιδόσεις σας επίσης, τη Δευτέρα και την Τρίτη νέα ένταση θα παρατηρηθεί στο στενό ή εργασιακό περιβάλλον και πρέπει να φανείτε ψύχραιμοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη για όλο τον υπόλοιπο μήνα στο ζώδιο σας, σας δίνει τις δυνατότητες να διορθώσετε ό,τι δεν πήγε καλά στις σχέσεις σας με τους άλλους, να ανανεώσετε τον δεσμό σας ή τον γάμο σας και μερικοί να αρχίσετε μία καινούργια επαγγελματική ή αισθηματική συνεργασία. Κάτι πολύ σημαντικό, για τούς περισσότερους από σάς, είναι η εργασία σας και οι προοπτικές της. Οι οικονομικές σας προοπτικές βελτιώνονται διαρκώς και αν είστε συνετοί και προνοητικοί θα μπορέσετε να επιτύχετε σίγουρες βάσεις για το μέλλον. Αισθηματικά, δεν έχετε λόγους να είστε δυσαρεστημένοι, αλλά κάτι υποβόσκει στην ατμόσφαιρα πού δεν σας αφήνει να ησυχάσετε. Την Τετάρτη και την Πέμπτη αποφύγετε ενοχλητικούς ανθρώπους, την Παρασκευή ελέγχετε το παρασκήνιο της δουλειά σας, το σαββατοκύριακο μην αγνοείτε τα κοινωνικά ή οικογενειακά μηνύματα που θα σας δοθούν, τη Δευτέρα και την Τρίτη μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις ή πρωτοβουλίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διάθεσή σας είναι καλύτερη, αλλά και η διάθεση των άλλων απέναντι σας είναι σημαντικά βελτιωμένη. Έτσι πολλά προβλήματα συνεργασίας, αισθηματικής ή επαγγελματικής, μπορούν να λυθούν και εσείς μπορείτε να βρείτε το χρόνο και την ηρεμία για να σκεφθείτε τί ακριβώς θέλετε από τον εαυτό σας ή μία σχέση σας και να το επιδιώξετε με επιτυχία. Πάντως, μην ξεχάσετε ότι δεν πρέπει να παραμελήσετε ότι αφορά στην εργασία σας και γενικότερα την επαγγελματική σας πρόοδο. Βρίσκεστε σε μία περίοδο προετοιμασίας και σύντομα οι ευθύνες σας θα είναι πολλές. Την Τετάρτη και την Πέμπτη διαχειριστείτε έξυπνα τις τρέχουσες υποθέσεις σας, την Παρασκευή ένα καινούργιο κύμα εξόδων σας πλησιάζει, το Σαββατοκύριακο η παρέμβασή σας σε ένα φιλικό σας ζήτημα θα βελτιώσει καταστάσεις, τη Δευτέρα και την Τρίτη αφήστε τους άλλους να αποδείξουν την πραγματική τους πρόθεση και μετά πάρτε ανάλογη θέση.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα γεγονότα αυτής της περιόδου μπορούν να είναι ενθαρρυντικά για το μέλλον μιας ερωτικής σχέσης, αν είστε αρκετά προνοητικοί, ώστε να συνδυάσετε τη σταθερότητα στις απόψεις σας και την ευελιξία στη συμπεριφορά σας. Επαγγελματικά όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλύτερα, οι προσπάθειες και οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται και η δραστηριότητά σας ανοίγει νέους δρόμους, καθώς οι ευκαιρίες για κάτι τέτοιο δεν λείπουν. Φροντίστε να είστε υπομονητικοί με τους συνεργάτες σας και αποφύγετε την κριτική στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα υπάρξουν αρκετές αντιξοότητες και δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας, η Παρασκευή θα είναι μέρα πιο τυχερή και πιο ευχάριστη, το Σαββατοκύριακο αποφύγετε αντιθέσεις με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεση ή την πρόοδό σας, τη Δευτέρα και την Τρίτη η τύχη και η αγάπη σας χαμογελούν αρκετά, ανταποκριθείτε τους.

Σχόλια Αναγνωστών

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Πες μας τη γνώμη σου

Όνομα:
Email:
Ανανέωση εικόνας
printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's
αναμονή
powered by vimaonline.gr